Sneakers Den Haag

De meest comfortabele en modieuze sneakers in Den Haag scoren

Wil jij sneakers in Den Haag kopen? Dan is dit jouw kans om langs te gaan bij New Nikki Shoes, in winkelcentrum de Savornin Lohmanplein, op nummer 40. In deze schoenenwinkel vind je het namelijk allemaal. Sneakers, laarzen, open schoenen, de collectie is divers en vooral heel stijlvol. Het is belangrijk dat je sneakers in Den Haag koopt waar jij gelukkig van wordt. Alleen wanneer je écht verliefd bent op de schoen, draag je deze zo lang mogelijk door en haal jij het meeste uit jouw aankoop. Het team van New Nikki Shoes staat daarom klaar om je mee te helpen bij het vinden van de beste sneakers voor jou en jouw voet.

Het belang van fijne sneakers kopen in Den Haag

Iedere voet is anders. De een heeft een brede voet, terwijl de ander juiste een hele smalle voet heeft. Daarom heeft de schoenenwinkel New Nikki Shoes keuze uit verschillende speciale binnenzolen, orthopedische schoenen en verschillende schoenen met extra breedte maten. Zij zorgen ervoor dat jouw nieuwe schoenen en sneakers in Den Haag super comfortabel zitten.

Over de winkel

New Nikki Shoes is een schoenenwinkel die al meer dan 45 jaar bestaat. Al deze jaren verkoopt New Nikki Shoes schoenen en sneakers in Den Haag aan al haar klanten. Dit doen ze met veel liefde en plezier. Bij New Nikki Shoes staat kwaliteit, betaalbaarheid en een goede service voorop. Zodra je de winkel binnenloopt kun je dus gegarandeerd rekenen op deze punten. Uiteraard doen ze ook ieder seizoen hun best om de meest diverse en modieuze collectie samen te stellen, zodat jij alleen uit het beste van het beste kunt kiezen. Loop gerust eens binnen bij New Nikki Shoes om een kijkje te nemen naar de huidige collectie of om een impressie te krijgen van de gezellige sfeer in onze winkel.

Speciale merken

Naast dat het belangrijk is dat de schoen of sneaker goed zit en dat je het model mooi vindt, is het ook steeds vaker van belang dat je jezelf aansluit bij de gedachtegang van het merk. Bij New Nikki Shoes kun je rekenen op modieuze en kwalitatieve merken. Sommige merken binnen de lijn staan bekend om hun kwalitatieve materialen, terwijl andere juist een hele duurzame kant accentueren. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld Blowfish. Dit is een schoenenmerk wat je bij New Nikki Shoes kan vinden, wat volledig vegan is. Bij New Nikki Shoes is het belangrijk dat onze collectie zoveel mogelijk verschillende voeten en stijlen aantrekt. Daarom kun je rekenen op merken zoals Lianta, Aco, Caprice en Gabor, die bekend staan om hun verschillende breedtematen. Voor nieuwe schoenen en sneakers in Den Haag moet je bij New Nikki Shoes zijn. 

Wij verkopen

Neem gerust contact met ons op!

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30-17:30
woensdag 09:30-17:30
donderdag 09:30-17:30
vrijdag 09:30-17:30
zaterdag 09:30-17:00
zondag gesloten