Beter lopen schoenen den haag

 

Beter lopen op jouw schoenen in Den Haag: bezoek deze schoenenwinkel

Zoek je schoenen in Den Haag waar je beter op kunt lopen? Dan is het tijd om langs te gaan bij New Nikki Shoes. Het team van deze schoenenwinkel staat klaar om je te helpen met het vinden van de perfecte sneaker, zodat je beter en comfortabeler kunt lopen. Het vinden van de beste schoenen in Den Haag is geen gemakkelijke taak. Bezoek daarom een fysieke winkel om beter te vergelijken. In winkelcentrum de Savornin Lohmanplein, op nummer 40, vind je New Nikki Shoes.

Beter lopen op jouw schoenen in Den Haag

We gebruiken onze voeten de hele dag door. Dankzij onze voeten kunnen we ons verplaatsen, kunnen we fietsen, kunnen we bewegen en kunnen we simpelweg rechtop staan. Het is daarom belangrijk dat je goed voor jouw voeten zorgt, door ze te voorzien van comfortabele schoenen. Bezoek daarom New Nikki Shoes. In deze winkel hebben ze een diverse collectie aan schoenen aanwezig. Je kunt verschillende breedte maten uitproberen, kan speciale binnenzolen uittesten of kan semi orthopedische schoenen kopen wanneer jij deze nodig hebt. Het diverse aanbod is ideaal voor iedereen die op zoek is naar goede schoenen die er stijlvol uitzien. Door de juiste schoenen in Den Haag aan te schaffen, loop je straks een stuk comfortabeler.

Over de schoenenwinkel 

Wanneer jij op zoek bent naar echte kwalitatieve schoenen voor een betaalbare prijs, dan moet je bij New Nikki Shoes zijn. Deze schoenenwinkel is de enige schoenenwinkel die te vinden is in de omgeving van Bohemen, Den Haag Zuid en Loosduinen waar je zo’n goede collectie aan schoenen vindt. De winkel ligt al meer dan 45 jaar op dezelfde locatie en het maakt dus echt deel uit van de lokale buurt.

Beter lopen schoenen den haag

De uitgebreide collectie

Zoals al kort vernoemd is, heeft New Nikki Shoes een ruime collectie. De collectie is divers en is gemaakt voor iedereen. Het maakt niet uit wat voor voeten jij hebt, je zult gegarandeerd slagen. Wil jij beter en vooral comfortabeler kunnen lopen? Dan is het tijd om naar New Nikki Shoes te gaan voor schoenen in Den Haag. Enkele merken in de collectie van deze schoenenwinkel zijn Caprice, ’s Oliver, Lianta, Blowfish en Aco. Lianta is een schoenenmerk wat bekend staat om zijn wijde selectie aan maten, terwijl Blowfish juist een merk is wat bekend staat om zijn vegan label. Zoals je kunt zien vindt je het allemaal bij New Nikki Shoes. Om meer plezier uit het leven te halen en om beter te lopen, haal jij voortaan je schoenen in Den Haag, bij New Nikki Shoes.

Wij verkopen

Neem gerust contact met ons op!

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30-17:30
woensdag 09:30-17:30
donderdag 09:30-17:30
vrijdag 09:30-17:30
zaterdag 09:30-17:00
zondag gesloten